CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU, GEZİ PARKI PROTESTOLARINDA BİR GÖZÜNÜ KAYBEDEN HÜLYA ARSLAN İLE SERCAN VARGÜN’ÜN DÜĞÜN TÖRENİNE KATILDI
14.05.2017

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gezi Parkı protestolarında bir gözünü kaybeden Hülya - Sercan Vargün çiftinin düğün törenine katılarak, nikah şahidi oldu.

Kadıköy Evlendirme Dairesinde gerçekleştirilen ve İstanbul Milletvekilleri Gürsel Tekin ile Oğuz Kaan Salıcı’nın da şahitlik yaptığı törende genç çiftin nikahlarını Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu kıyarken, aile cüzdanını da Genel Başkan Kılıçdaroğlu verdi.
Törende çifte hayırlı olsun dileklerini ileten Kılıçdaroğlu, şunları kaydetti:

"Efendim, aile beni ziyaret etti ve nikah törenine katılmamı istedi. Büyük bir zevkle, keyifle katılıyorum. Hepimizin sorumlulukları var ama evli eşlerin sorumlulukları biraz daha farklı. Birlikte sorumluluk duygusu içinde, aynı yastıkta kocamalarını, dolayısıyla hayata daha güzel bakmalarını diliyorum. Hele çocukları olduktan sonra bugün anneler günü, umarım kısa sürede bir çocukları olur, çocuğu olduktan sonra da sevginin çocuk üzerinde odaklandığını hep biliyoruz ve görüyoruz. Sizlere ömür boyu mutluluklar diliyorum. Emin olun sizin mutluluğunuz bir anlamda toplumun mutluluğu demektir. Tabii doğal olarak aile cüzdanını evin gerçek sahibi olan hanıma vermek istiyorum. Dolayısıyla sevgili kızım, mutluluklar diliyorum. Huzur içinde bir ömür diliyorum."

Törende Vargün çiftinin şahitliTBMM Başkanvekili ve CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Akif Hamzaçebi ile birçok CHP milletvekili de katıldı.

Aile fotoğrafının çekilmesinin ardından ayrılan Kılıçdaroğlu, daha sonra nikah törenleri evlendirme dairesinde gerçekleştirilen başka bir çifti de ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti.